Dissabte, 20 d'abril de 2024   |   12:01

Els jugadors de Senegal i Espanya abans de l'enfrontament.
17/09/2018 | 09:46
Darder, eliminat als vuitens del Mundial
J.V.

La selecció espanyola de petanca, amb el solleric Miquel Darder a les seves files, va caure dissabte eliminada als vuitens de final del Campionat del Món de Petanca que s'ha disputat a Quebec (Canadà).

L'equip va caure derrotat per 11 a 13 davant el combinat de Senegal, un resultat que va posar fi a les seves aspiracions de classificar-se per als quarts de final del torneig.

Miquel Darder ha estat un dels quatre jugadors seleccionats per la Federació Espanyola de Petanca per disputar aquesta cita. És la primera vegada que el solleric disputa la màxima competició internacional.

El Campionat del Món va començar dijous amb la fase prèvia i es va allargar fins ahir diumenge amb la disputa de les finals. França es va fer amb el títol després d'imposar-se per 13-7 al Marroc a la gran final.