Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 18 de setembre de 2019   |   13:32
 
Enquesta  
Creus que l’Ajuntament ha de construir més passos elevats als carrers del municipi?


No
 
El pi situat al carrer de Bellavista.
27/09/2018 | 18:21
Canvi de fisonomia al pi de Fornalutx
SaVeu

Una de les principals estampes de l’entrada al casc urbà de Fornalutx ha canviat aquesta setmana la seva fisonomia. L’Ajuntament ha duit a terme una profunda exsecallada al pi de Bellavista, modificant significativament el seu aspecte visual.

Segons s’ha explicat, la intervenció s’ha duit a terme amb la finalitat de garantir la seguretat de la zona, ja que algunes de les branques del gran arbre amenaçaven en desplomar-se. De fet, la primera intenció de l’Ajuntament era talar completament el pi, en base a un informe que el consistori havia sol.licitat als tècnics de la Conselleria de Medi Ambient. Emperò, finalment s’ha optat per recórrer a una solució menys dràstica.

Durant els darrers anys diverses branques ja havien caigut sobre la carretera i sobre una casa colindant, coincidint amb episodis de fortes ventades. A més, l’empresa concessionària del transport públic també havia sol.licitat alguna mesura al respecte, degut a què l’aturada de l’autobús està situada davall seu.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a