Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 6 de maig de 2021   |   06:25
 
Enquesta  
S’hauria de poder mantenir el toc de queda a les Illes Balears més enllŕ del 9 de maig?


No
 
L'esplanada del moll de Marineria del Port.
28/09/2018 | 08:55
Melchor Mascaró s’adjudica les obres de la llotja dels pescadors
SaVeu

La constructora Melchor Mascaró s’ha adjudicat les obres d’urbanització del moll de marineria, un fet que desbloqueja el projecte que finalment podrà entrar en obres a partir de les properes setmanes.

Ports de Balears li ha adjudicat el projecte després que els tècnics de la mesa de contractació acordassin que l’oferta de Mascaró era la que més puntuació va obtenir de les set que s’havien presentat a la licitació pública. L’adjudicatària realitzarà unes obres per a les quals percebrà un total de 804.000 euros. El termini d’execució dels treballs és de vuit mesos. El pressupost de sortida de la licitació es va situar en 1’1 milions d’euros.

Amb les obres ja adjudicades, marineria entrarà en unes obres que donaran un canvi radical al moll. Els treballs que realitzarà Ports es localitzaran en el tram públic del moll en el qual hi construirà una llotja i diversos magatzems i una oficina per als pescadors. L’actuació es rematarà amb l’embelliment de l’explanada i en l’ordenació de l’aparcament. Per la seva banda, Marina Tramontana realitzarà una inversió de 3’3 milions al tram de moll que té en concessió. Amb aquesta actuació es construiran diversos edificis que acolliran els serveis per als turistes nàutics, així com una piscina per als seus clients. Les dues obres s’executaran en el mateix temps per tal d’optimitzar recursos. Arranque la propera setmana.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a