Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 18 de setembre de 2019   |   13:32
 
Enquesta  
Creus que l’Ajuntament ha de construir més passos elevats als carrers del municipi?


No
 
Una imatge de l'edició de 2017 del simulacre.
28/09/2018 | 20:05
Processat un acusat per l'agressió sexual del Firó
SaVeu

El magistrat Juan Manuel Sobrino ha decidit processar a un acusat per agressió sexual en grup a una jove de 19 anys durant la celebració del Firó de 2017.

El titular del jutjat d'instrucció número 1 de Palma ha decretat el processament una vegada ha conclòs el termini d'investigació del cas. L'acusat és un home de 37 anys que ja va estar un mes en presó provisional.

L'acusat ha comparegut aquesta setmana davant el magistrat per realitzar una declaració indagatòria. En ella s'ha ratificat en la seva declaració judicial i ha negat els fets de manera taxativa.

El jutge ha imposat una fiança de 6.000 euros a l'acusat per afrontar una hipotètica futura responsabilitat civil com a conseqüència dels danys físics i morals que hauria pogut patir la víctima.

La jove de 19 anys acusa l'home d'haver-la sotmès a tocaments íntims durant la batalla del Firó que s'estava duent a terme a la platja den Repic. Concretament, afirma que els fets es produïren en un instant d'aglomeració sobre el pont d'accés al passeig peatonal de la platja.

Ara, el cas serà remès a l'Audiència de Palma, una vegada ha acabat el termini d'instrucció. Serà aquest tribunal l'encarregat de jutjar els fets una vegada la fiscalia hagi presentat el seu escrit d'acusació.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a