Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 18 de febrer de 2020   |   01:29
 
Enquesta  
Creus que Ports de Balears ha de cobrar ORA a la zona dels molls del Port de Sóller?


No
 
Una terrassa d’una cafeteria a la plaça de la Constitució de Sóller.
12/10/2018 | 09:16
L’ordenança de terrasses, a revisió
SaVeu

L’Ajuntament de Sóller modificarà l’ordenança que regula la instal.lació de terrasses a la via pública i per això convocarà properament el sector afectat a una trobada per analitzar els punts que el pacte preveu modificar.

Així ho ha avançat el regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Jaume Mateu (PSOE), que va revelar les seves intencions en el decurs del ple ordinari de dimarts quan, a preguntes del PI, va explicar en quina situació es troba la modificació del text legal.

Mateu va informar que abans de l’estiu va mantenir una primera trobada amb el sector, però es va acordar postposar l’estudi detallat dels canvis al final de la temporada turística. Per això va avançar que en properes setmanes seran convocats els afectats per començar a estudiar els canvis, dels que Jaume Mateu va assegurar que “vull que siguin amb consens”.

El regidor va avançar que l’Ajuntament ja ha treballat un nou esborrany de la normativa, a pesar que no va avançar els detalls del contengut.

La normativa que es preveu modificar és la que regula l’ocupació a la via pública, un text que afecta tant la instal.lació d’elements a la via pública com les terrasses de cafeteries, bars i restaurants. Per tant, és una normativa sensible per la important repercusió que pot tenir aplicar alguns canvis si es té en compte l’elevat número de terrasses que existeixen tant a Sóller com al Port.

L’Ajuntament no s’ha fixat una data concreta per aprovar la nova ordenança, tot i que des de l’Ajuntament no es descarta que es pugui postposar a passades les eleccions si no es tanca un acord amb el sector afectat.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a