Divendres, 19 d'abril de 2024   |   07:14

Toni Huertas en una acció del partit d'avui.
18/04/2019 | 19:26
El Sóller rescata un punt
SaVeu

Repartiment de punts en el partit disputat avui dijous a Can Maiol just abans de l’aturada de Setmana Santa. El Sóller ha aconseguit salvar un punt gràcies al gol que ha anotat Marc Tovar a cinc minuts del final. El fort vent que ha bufat durant tot el partit ha dificultat el toc de pilota i que ambdós equips practicassin el joc que estan acostumats.

Aquesta circumstància ha provocat que haguessin de passar molts minuts fins que es comptabilitzàs la primera ocasió. Ha estat en el darrer tram de la primera part quan el Sóller s'ha animat. Tot i això, ha estat el Santanyí qui ha tengut la primera aproximació clara, amb un llançament que ha anat a parar fora de la porteria del Sóller.

Els homes d’Àlex López han encadenat un seguit d’aproximacions perilloses, essent les més clares un penal reclamat sobre Vicenç que l’àrbitre no ha pitat, una treta de falta d’Àlex Latorre que ha sortit per damunt el travesser i una altra treta de falta de Sergi Varón que des de gairebé tres quarts de camp ha sorprès el porter amb l’ajuda del vent i ha impactat al pal.

A la segona part, la primera ocasió del Santanyí ha acabat amb la pilota al fons de la xarxa. Miquel Bestard ha intentat controlar la pilota dins l’àrea, ha estat objecte d’una falta que l’àrbitre no ha assenyalat i el rebuig ha caigut als peus de Saul que ha marcat amb un llançament ras des de la frontal de l’àrea.

Amb el 0-1 al marcador el Santanyí ha endarrerit les seves línies, tot i jugar amb el vent a favor. Al Sóller li ha costat arribar a la porteria contrària i els minuts anaven passant en contra seva.
De fet, el primer llançament entre els tres pals no s'ha produït fins al minut 84, quan Aitor ja fet lluir el porter visitant amb un llançament des de la frontal de l’àrea que ja es ficava dins la porteria. A la jugada següent, a la treta del córner que havia provocat l’aturada del porter, Marc Tovar ha rematat al primer pal i ha introduÏt la pilota al fons de la xarxa.

En els cinc minuts que mancaven semblava que el Sóller podria disposar de més ocasions per intentar guanyar el partit. Però el joc ha estat molt embarullat, amb faltes al centre del camp i sense que cap dels dos equips pogués fer mal al contrari.

Al final repartiment de punts entre dos equips que ja empataren per idèntic resultat en el partit corresponent a la primera volta.