Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 19 d'octubre de 2019   |   19:14
 
Enquesta  
Hi ha d’haver aparcaments gratuïts a la carretera de Desviació si l’Ajuntament construeix un aparcament subterrani de pagament al carrer de Cetre?


No
 
Uns bastiments col.locats sota el pont de la desembocadura del torrent.
26/07/2019 | 08:37
Obres de reparació a la passarel.la de Can Miró
SaVeu

L’Ajuntament ha realitzat treballs de millora a la passarel.la de fusta que uneix la platja de Can Repic amb la plaça de Sa Torre per garantir la seguretat dels vianants.

Els treballs realitzats han consistit en col.locar uns reforços a les fustes que formen el paviment del pont, ja que algunes havien perdut la seva fixació i es movien. El regidor de Béns i Serveis, Joan Ruiz (PP), ha informat que durant els mesos d’hivern (entre els mesos de gener i febrer) es realitzaran treballs de reforçament i embelliment del viaducte en el marc d’un pla d’embelliment de la primera línia del Port.

La reparació del pont era una vella reivindicació de la patronal hotelera de Sóller. Aquesta entitat presenta anualment un llistat de demandes a l’Ajuntament i la reparació del pont era un dels punts que hi formaven part de forma habitual. Algunes de les travesses perillaven de caure per mor del deteriorament dels anclatges metàl.lics.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a