Divendres, 19 d'abril de 2024   |   22:14

La lliga va arrancar ahir al Camp d'en Maiol.
26/08/2019 | 09:44
El Sóller s'estrena guanyant
SaVeu

Gran inici de temporada del C.F. Sóller que va sumar tres importants punts davant un Andratx que s'estrenava a la categoria després d'haver ascendit com a campió de lliga de la Regional Preferent. L'aficionat solleric tenia ganes de veure en acció les noves incorporacions que s'han produït en aquest mercat estival. I el partit no va defraudar.

Miquel Bestard anotava l'1-0 quan només havien transcorregut dos minuts de joc. I al minut 21 Johan marcava un autèntic golàs des de la frontal de l'àrea. Tot i que l'Andratx va retallar distàncies amb el 2-1 abans del descans, a la segona part el Sóller va saber fer una bona lectura del partit. Amb la consecució del 3-1 l'Andratx va baixar els braços i l'enfrontament quedà sentenciat.

Montaura 1 - Port de Sóller 2

Si per al C.F. Sóller la primera jornada fou positiva, també ho va ser per al Port de Sóller que també va sumar els tres punts al terreny de joc del Montaura. Dos gols de Javi Cuartero i Pep Marquès al primer temps certificaren el triomf, malgrat el Montaura va retallar distàncies a quinze minuts del final.