Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 6 de març de 2021   |   12:44
 
Enquesta  
S’ha de fer un aparcament al camp Infante Lois?


No
 
L'interior de l'aparcament subterrani de Sa Calatrava.
28/09/2019 | 11:54
Càmeres de seguretat a Sa Calatrava
SaVeu

L’aparcament subterrani de Sa Calatrava serà equipat amb càmeres de seguretat que estaran connectades a la central de la Policia Local. Aquesta serà una de les millores que l’Ajuntament preveu introduir al recinte abans de final d’any per tal de millorar la seguretat dins aquest equipament que periòdicament es posa en dubte, especialment pel vandalisme.

El regidor Carlos Darder (PP), ha informat que el municipi ha encarregat els pressuposts per instal.lar les càmeres i reparar les portes i les barreres d’entrada del recinte, amb la finalitat de subsanar les deficiències que presenta l’equipament. Darder ha assegurat que “volem que les càmeres estiguin operatives abans de finals d’any” i ha avançat que “tan aviat les portes i les barreres estiguin reparades es tancarà l’aparcament durant les nits”. A partir de l’instant en què es produesqui, només els propietaris i llogaters hi podran accedir de matinada, ha explicat.

De forma periòdica sorgeixen queixes sobre el deteriorament i el vandalisme que sofreixen tant el pàrquing com els vehicles que hi estan aparcats.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a