Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 6 de maig de 2021   |   04:51
 
Enquesta  
S’hauria de poder mantenir el toc de queda a les Illes Balears més enllà del 9 de maig?


No
 
Imatge d'arxiu de la parada del Port
01/10/2019 | 16:28
Nou incident amb el bus
saveu.cat

El conductor d'un autobús de línia va protagonitzar ahir un nou incident amb un passatger quan li va negar l'entrada al vehicle per dur un patinet aplegat. El fet no passaria de ser un anècdota si no fos que fins ara la concessionària del servei tolerava que els passatgers equipats amb aquests vehicles bé els poguessin dur a sobre o dins el maleter del bus.

L'incident en qüestió es va produir a la parada del Port quan un home va voler fer la ruta fins a Sóller amb el bus amb el patinet que prèviament havia aplegat. El xofer li va negar l'entrada i no va permetre que el vehicle de mobilitat personal pogués ser depositat en el maleter de l'autocar. El passatger va haver de quedar-se sense poder pujar al bus per la impossibilitat de poder deixar el patinet elèctric.

En les darreres setmanes, els autocars de línia acumulen incidències que han suscitat la queixa dels usuaris. Fa algunes setmanes 22 usuaris varen haver de viatjar amuntegats dins un vehicle amb capacitat per a 12. La setmana passada un altre bus de servei regular va arrebassar un arrambador a la parada de Cetre i es va donar a la fuga. També la setmana passada l'Ajuntament va constatar l'elevada velocitat amb la que circulen els busos de línia pel carrer de Cetre.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a