Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 14 de juliol de 2020   |   11:51
 
Enquesta  
T’agrada el projecte de peatonalitzar la Gran Via i crear un vial peatonal per accedir fins a l’aparcament públic de Cetre?


No
 
La platja, ahir dematí sense banyistes
02/10/2019 | 16:55
L'ocupació hotelera es desinfla
saveu.cat

L'arribada de la tardor i, especialment, la fallida del touroperador Thomans Cook, s'ha fet notar aquests dies ja que l'ocupació dels hotels ha registrat un notable descens en els darrers dies. I això que ja està en marxa la temporada del senderisme amb la que els hotels enfilen la recta final d'una temporada que ha estat d'infart.

Diversos establiments turístics han perdut els clients que havien adquirit el seu paquet vacacional a Sóller amb el fallit agent turístic, la qual cosa ha deixat moltes habitacions buides que ja estaven contractades, tal i com han assenyalat diversos empresaris turístics.

La situació difícil per la que passen alguns hotels té el seu reflex a Internet. Els hotels han hagut de recórrer a rebaixes de darrera hora per tal d'intentar comercialitzar les habitacions que ara mateix estan desocupades. El problema que duu afegit la desaparició de Thomas Cook és que la connectivitat aèria entre Mallorca i els principals mercats d'origen també ha sofert una retallada. Altres companyies aèries han pujat els preus, han explicat.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a