Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 24 de juny de 2021   |   02:46
 
Enquesta  
Quin és el partit que ho fa millor aquesta legislatura a Sóller?

PP
Més
PSOE
Sebastià Aguiló
Unidas Podemos
El Pi
 
La comitiva, avui, a la seva arribada a Sóller.
08/10/2019 | 17:50
Experts de la UNESCO, a Sóller
G.M.

El Consell Internacional de Monuments i Indrets (ICOMOS) associat a la Unesco és a Mallorca per celebrar la seva assemblea anual i alhora conèixer una destinació turística madura que s'ha sabut posicionar en nous segments, essent el turisme cultural un dels seus principals atractius.

Una trentena de membres d'aquesta entitat, amb el solleric Bartomeu Deyá com a amfitrió, ha visitat avui Sóller i Deià en el marc d'una trobada que va arrancar ahir dilluns i acabarà el dissabte.

A la seva arribada a l'estació del Tren de Sóller han estat rebuts pel batle accidental, Carlos Darder, i el regidor de Promoció Econòmica, Sebastià Aguiló, que els han donat la benvinguda. La comitiva formada per representants del món empresarial, acadèmic, consultor i del sector públic de països com Espanya, Canadà, Estats Units, Corea, Filipines, Alemanya, Nova Zelanda, Uruguai, Regne Unit, Israel o Estònia, entre d'altre, han tengut l'oportunitat de conèixer la Parròquia de Sant Bartomeu, Can Prunera, la tafona de Can Det, la casa museu de ca n'Alluny a Deià, dedicada a Robert Graves i Son Marroig, mentre que avui horabaixa seran rebuts per la presidenta del Consell de Mallorca.

L'objectiu d'ICOMOS és promoure la conservació, protecció, ús i desenvolupament de monuments, conjunts d'edificis i indrets que tenen qualitats excepcionals, com per exemple la Serra de Tramuntana, protegida per la UNESCO per ser un paisatge millorat per la mà de l'home a través dels segles.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a