Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 14 de juliol de 2020   |   12:59
 
Enquesta  
T’agrada el projecte de peatonalitzar la Gran Via i crear un vial peatonal per accedir fins a l’aparcament públic de Cetre?


No
 
Un instant de la xerrada organitzada ahir a les Escolàpies.
10/10/2019 | 18:27
L'Ibavi explica les ajudes al lloguer d'habitatges
SaVeu

L’Institut Balear de l’Habitatge (IBAVI) va realitzar dimecres capvespre una xerrada a la Capella de les Escolàpies sobre les ajudes per al lloguer d’habitatges. En una sala plena de persones i on també hi va assistir Carlos Darder com a representant de l’Ajuntament, es van explicar els requisits per accedir a les ajudes d’enguany.

Entre els requisits, destaquen ser titular de contracte arrendament amb una durada mínima d’un any d’un habitatge de les Illes, estar empadronat a les Balears i tenir una renda de lloguer igual o inferior a 900 euros. A més, s’haurà d’estar al corrent pel que fa al pagament dels rebuts del lloguer en el moment de presentar la sol·licitud, tenir la nacionalitat espanyola o la residència legal a Espanya. Enguany no hi ha un mínim d’ingressos per poder sol·licitar l’ajuda i el màxim es situa als 22.558,77 euros.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a