Divendres, 19 d'abril de 2024   |   03:05

Una imatge del partit de dissabte. (FOTO: futbolbalear.es).
11/11/2019 | 10:04
La victòria catapulta el Sóller a la taula
SaVeu

Segona victòria de la temporada lluny de Can Maiol. El C.F. Sóller es va imposar dissabte de manera clara i contundent al Llosetense per un resultat de 2-4.

Els d'Àlex López sortiren al terreny de joc sense contemplacions i al minut 30 de la primera part ja havien deixat el duel pràcticament sentenciat amb els gols de Marc Esteve, Marcos Fernández i Aitor Martín.

Tot i que el Llosetense va retallar distàncies amb l'1-3, el Sóller va mostrar-se molt seriós. Bestard va anotar l'1-4 que tornava allunyar els locals en el marcador i Cristian Sánchez tancava el marcador al minut 62 amb el 2-4.

Aquesta victòria catapulta l'equip a la taula classificatòria, que ara ja és el novè classificat i es situa a dotze punts de les places de descens.

Port de Sóller 0 - La Victòria 3

El Port de Sóller, per la seva banda, no va poder fer res en el partit disputat ahir davant un La Victòria que estava millor situat a la taula classificatòria. Els sollerics varen perdre per un contundent 0-3 i segueixen a la zona baixa de la taula classificatòria.