Divendres, 19 d'abril de 2024   |   08:54

Un instant del partit disputat ahir a Can Maiol.
18/11/2019 | 11:44
El Sóller posa el líder contra les cordes
SaVeu

El C.F. Sóller va posar ahir contra les cordes al líder de Tercera Divisió. El Poblense, que arribava a Can Maiol sense haver perdut cap partit en tota la lliga, va haver de suar de valent per fer-se amb els tres punts i mantenir-se invicte.

Tot i que els visitants es varen avançar en el marcador en la primera arribada que tengueren davant la porteria de Pau Seguí, els sollerics saberen reaccionar i tancaren els poblers dins el seu camp en el tram final de la primera part. Vicenç i Marcos Fernández foren els autors dels gols que momentàniament donaven la volta la marcador.

A la segona part, amb el 2-1 favorable als locals, els minuts anaven passant. El Poblense ja havia posat totes les seves cartes damunt el terreny de joc, mentre que el Sóller defensava la renda aconseguida. Un rebot dins l’àrea va permetre que els visitants empatassin (2-2) i ja sobre el minut 90 una pilota penjada des de la banda dreta fou rematada des de l’àrea petita al fons de la xarxa.

En els minuts finals l’emoció es va mantenir amb vàries accions que tengué el Sóller a pilota aturada. Així i tot, el gol de l’empat no va arribar i el partit va acabar amb un resultat de 2-3.