Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 26 de febrer de 2020   |   15:15
 
Enquesta  
Ha d’acollir el camp Infante Lois un aparcament públic de vehicles?


No
 
En primer pla, una de les parades que perd la concessió
30/12/2019 | 15:31
Sis parades del mercat quedaran buides
saveu.cat

El ple de l'Ajuntament de Sóller acordarà rescindir el contracte de sis paradetes del mercat municipal a una empresa per incompliment contractual. El municipi trasllada l'acord al plenari després d'haver obtengut el vist-i-plau del Consell Consultiu de les Illes Balears que l'autoritza rescindir les concessions administratives.

L'Ajuntament ha constatat que el concessionari de les sis paradetes, que és una mateixa empresa, ha incomplert diversos preceptes del contracte i del reglament que regula el mercat municipal. Entre d'altres, subllogar paradetes o tenir-les tancades, cosa que no contemplen les ordenances municipals.

La proposta ha estat sotmesa a deliberació avui a la comissió informativa de Governació i el proper dimarts, jornada en la que es celebrarà el primer ple ordinari del 2020, serà elevada a la corporació perquè ratifiqui l'acord.

Les paradetes varen ser concedides l'any 2017. L'equip de govern estudia ara si els llocs que quedaran buits es treuen a licitació o bé s'espera el 2021, any en què acaba el període de concessió de les restants parades del mercat, per treure-les a concurs públic totes de cop.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a