Diari digital de la comarca de Sˇller
Dimecres, 26 de febrer de 2020   |   15:00
 
Enquesta  
Ha dĺacollir el camp Infante Lois un aparcament p˙blic de vehicles?


No
 
La carretera serÓ transitable a partir de demÓ.
02/01/2020 | 18:01
La carretera s'obri demÓ al trÓnsit
SaVeu

El Consell de Mallorca obrirà demà la carretera entre Sóller i Fornalutx després de tres setmanes d’intensa activitat per reconstruir el tram que es va esllavissar cap a l’interior del torrent de Fornalutx. El restabliment serà a partir de les 13 hores, segons ha informat la institució insular.

Aquests dies s’ha completat la reconstrucció de la via mitjançant l’abocament de tones de formigó cap a l’interior del forat que es va originar amb el despreniment del marge. Malgrat que avui es pugui obrir la via a la circulació rodada, les obres no quedaran totalment acabades. Quedarà per completar el marge de pedra del mur amb el que es cobrirà el gran encofrat de formigó que s’ha bastit en les darreres setmanes.

Com es recordarà, la caiguda del marge de la carretera va deixar al descobert una gran cova que es va formar just davall de la calçada. Uns crivells apareguts al paviment de la via, varen donar el toc d’alarma.
En un principi el Consell preveia que l’obra tardaria una setmana en estar llesta, però finalment es va allargar el termini atenent la dimensió de l’esllavissada.Anterior Tanca SegŘent Compartiu-ho a