Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 26 de febrer de 2020   |   13:57
 
Enquesta  
Ha d’acollir el camp Infante Lois un aparcament públic de vehicles?


No
 
El rei Gaspar durant la cavalcada.
06/01/2020 | 11:43
Els Reis fidels amb la seva nit màgica
SaVeu

La il.lusió i la màgia dels Reis Mags d'Orient han recorregut un any més totes les llars de la vall. Durant tota la matinada, Melcion, Gaspar i Baltasar han visitat tots els domicilis de la comarca per deixar els regals que els infants havien demanat a les seves cartes.

Les magestats d'Orient arribaren a Sóller ahir a primera hora del capvespre. Ho feren per via marítima. Eren les 15:45 hores quan atracaren al moll comercial del Port de Sóller. Allà saludaren els infants concentrats i repartiren els primers caramels.

Els tres reis visitaren l'església del Port on realitzaren l'adoració. Tot seguit es dirigiren cap a Sóller on es va celebrar una calvacada de benvinguda. Acompanyats de nombroses carrosses preparades especialment per a l'ocasió, Melcion, Gaspar i Baltasar saludaren a tota la multitud concentrada als carrers del centre.

Després de realitzar l'adoració a la Parròquia de Sant Bartomeu i de rebre els infants que els varen voler saludar personalment, els reis començaren una llarga nit de treball en la que s'han hagut d'afanyar per no oblidar-se cap casa.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a