Donato, l'autor del gol, controlant la pilota.
13/01/2020 | 11:27
El Sóller supera el Binissalem
SaVeu

Un gol a la segona part va ser suficient perquè el Sóller sumàs ahir els tres punts davant el Binissalem. En el que va ser el darrer partit de la primera volta del campionat l'equip va acabar amb la ratxa de vàries jornades sense sumar la victòria.

El partit va estar marcat pel domini que el Sóller va imposar al seu rival, a pesar que el Binissalem també va tenir alguna acció per estrenar el seu marcador. A la primera part el Sóller ja s'hauria pogut avançar, però fou a la represa quan l'equip es va mostrar més ofensiu.

Port de Sóller 4 - Montaura 0

La jornada d'ahir diumenge també va ser molt positiva per al C.F. Port de Sóller. L'equip de Xus Brugos es va imposar per 4-0 a tot un rival directe com el Montaura. Tres gols d'Iván Alfaro i un d'Adrià Pereira certificaren la consecució de tres punts que apropa l'equip a la zona de salvació.