Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 9 d'agost de 2020   |   07:55
 
Enquesta  
Han d’acceptar els ajuntaments la proposta del Govern central de cedir el superàvit a canvi de poder-ne gastar el 35% durant 2020 i 2021?


No
 
Les Valentes Dones de 2019 amb el seu barrut.
14/01/2020 | 11:54
Darrers dies per aspirar a Valentes Dones
G.M.

Aquest divendres, dia 17 de gener, es tancarà el termini ofert per l'Ajuntament de Sóller perquè les parelles solleriques que ho vulguin puguin inscriure's per aspirar a ser Valentes Dones de cara a la Fira de 2020.

La presentació de les candidatures que compleixin els requisits exigits tendrà lloc el dimarts de la propera setmana a les Cases de la Vila i, en cas d'haver-hi més d'una candidatura, els col·lectius del Firó organitzaran pel dissabte dia 25 de gener unes eleccions perquè els associats puguin escollir la parella que finalment representarà les germanes Casasnovas durant les festes i la resta de l'any.

Actualment Carolina Calatayud i Catalina Miquel són les Valentes Dones. L'any passat es presentaren tres parelles a les eleccions i unes 500 persones acudiren al Centre Parroquial Victòria per participar a les votacions.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a