Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 20 de setembre de 2020   |   18:47
 
Enquesta  
Està massa inactiu el govern municipal de l’Ajuntament de Sóller?


No
 
Una construcció il.legal en rústica a Fornalutx
15/01/2020 | 16:51
Les obres il.legals en sòl rústic generen 200.000 euros en multes
saveu.cat

 

L’Agència de Defensa del Territori del Consell de Mallorca ha recaptat 198.000 euros a Sóller de les sancions que ha imposat a les obres il.legals que ha detectat en el sòl rústic protegit del terme.

Així ho posa de manifest la memòria de 2019 que ha presentat aquest organisme que ahir va ser aprovada pel plenari del Consell de Mallorca. D’acord amb les dades sectoritzades per municipis, a Sóller es varen realitzar onze inspeccions, a partir de les quals es varen obrir vuit expedients informatius. Tots aquests processos administratius va donar peu a la imposició d’un total de set sancions, la quantia total de les quals apuja a 198.000 euros. A més, l’Agència va dictar quatre ordres de demolició i restitució dels terrenys.

A Bunyola el número d’inspeccions realitzades en tot el 2019 es va situar en les cinc, que donaren peu a dos procediments sancionadors que han acabat amb multes que sumen gairebé 17.000 euros. En aquest municipi tan sols es va dictar una ordre de restitució.

El municipi de la comarca amb menys activitat urbanística il.legal detectada pels zeladors de l’Agència va ser Fornalutx, on només es varen realitzar dues inspeccions. Cap d’elles no donaren peu a sanció econòmica ni a cap ordre de restitució.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a