Divendres, 19 d'abril de 2024   |   17:35

Una imatge del partit de dissabte. (FOTO: futbolbalear.es).
20/01/2020 | 09:36
Derrotat a Andratx
SaVeu

El C.F. Sóller va caure derrotat dissabte en la visita que va retre a Andratx. Els locals es mostraren forts i aprofitaren el factor camp per quedar-se amb els tres punts.

El partit es va desnivellar ràpidament, ja que l'Andratx va anotar l'1-0 al minut 6. Ja a la segona part arribaren la resta de gols. L'Andratx es va arribar a col.locar 3-0 en el marcador, mentre que Marc Esteve restallava distàncies a cinc minuts del final amb la consecució del 3-1.

Després d'aquesta derrota l'equip jugarà diumenge a casa davant el Mallorca B. El partit s'ha previst a les 16:30 hores.

Alqueria 3 - Port de Sóller 1

El Port de Sóller, per la seva banda, va caure derrotat davant un Alqueria superior. Els sollerics anaren sempre per darrera en el marcador i veren com els de Santanyí es feien amb el punts.

El proper diumenge, a partir de les 12 hores, el Port de Sóller rebrà la vistia del Pollença i Port al Camp den Maiol.