El porter de l'equip solleric, Pau Seguí.
03/02/2020 | 09:49
El Sóller suma un punt davant el Platges
SaVeu

Un gol de Miquel Bestard va permetre que dissabte el C.F. Sóller rescatàs un punt en el duel que va mantenir davant el Platges de Calvià.

L'equip calvianer, que lluita per arribar a la quarta posició per disputar el play off d'ascens, es va avançar a la primera part. Però ja a la segona part els sollerics empataren. Els minuts passaren fins que al final del partit es va assegurar un nou punt per a la classificació del Sóller.

Aquesta setmana l'equip rebrà la visita del Santa Catalina, un rival que actualment ocupa una de les places de descens a la Regional Preferent. Un triomf solleric permetria allunyar definitivament els palmesans i fer créixer el coixí de punts respecte la zona perillosa.

Vilafranca 2 - Port de Sóller 0

El Port de Soller, per la seva banda, afrontava dissabte una complicada sortida a casa d'un Vilafranca que encara no ha perdut com a local.

Els sollerics es trobaren amb un resultat de 2-0 que els deixa una setmana més en el pou de la classificació.

Aquesta propera setmana l'equip solleric rebrà la visita del Sant Marçal, un rival directe en la lluita per eludir el descens. Una victòria sollerica permetria enfonsar els marratxiners, mentre que una derrota els donaria vida en la lluita per salvar-se.