Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 20 de setembre de 2020   |   20:01
 
Enquesta  
Està massa inactiu el govern municipal de l’Ajuntament de Sóller?


No
 
La carretera de Desviació en direcció a Palma.
13/03/2020 | 09:18
El Consell vol convertir el desviament en un boulevard
SaVeu

El Consell de Mallorca té en projecte convertir la carretera del desviament i la del Port en un boulevard on a més dels vehicles a motor hi tenguin cabuda amb seguretat els vianants i ciclistes.

Catalina Pizà, portaveu de Podemos a l’Ajuntament, així ho va relevar al ple ordinari de dimarts durant el qual va explicar que el departament de Carreteres, que gestiona el podemita Iván Sevillano, treballa en la conversió de la carretera en “un boulevard on puguin coexistir amb seguretat els vehicles, les persones i les bicicletes”. Aquest anunci va sorgir quan s’abordava la problemàtica de seguretat que presenta la carretera, especialment el desviament. Jaume Bestard (PI), va reclamar del Consell la implementació de mesures de seguretat a la carretera i va instar a senyalitzar passos de vianants.

Per la seva banda, des del PP, Carlos Darder, va reclamar la col.laboració del Consell perquè dugui a terme accions per acabar amb l’estacionament de remolcs de barques a les voreres de la via.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a