Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 6 de març de 2021   |   12:37
 
Enquesta  
S’ha de fer un aparcament al camp Infante Lois?


No
 
Una de les brigades, avui dematí a Jeroni Estades.
22/03/2020 | 11:24
Aigua amb clor per tots els carrers
G.M.

L'Ajuntament de Sóller ha posat avui en marxa una campanya de desinfecció de les vies públiques i el mobiliari urbà. Quatre brigades integrades per pagesos voluntaris amb els seus tractors, acompanyats per operaris de la brigada municipal i coordinats pels regidors d'Agricultura i de Medi Ambient han pràcticament completat entre les 6 del dematí i les 11 del migdia els carrers més transitats del Port i del nucli de Sóller.

Els equips fumiguen amb una solució d'aigua mesclada amb clor i ho fan amb les bombes d'esquitxar dels pagesos i gràcies als productes químics cedits per diverses empreses particulars. Al Port han pogut completar el circuit previst, mentre que a Sóller l'hauran de finalitzar demà. Preveuen que durant la crisi del coronavirus aquesta neteja es pugui fer una vegada a la setmana.

El regidor Sebastià Aguiló ha explicat que han posat especial esment en netejar el mobiliari urbà: bancs, faroles, papereres, i fins i tot els caixers automàtics i les portes de les cases, sobretot els seus poms. Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a