Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 6 de maig de 2021   |   06:13
 
Enquesta  
S’hauria de poder mantenir el toc de queda a les Illes Balears més enllà del 9 de maig?


No
 
Part dels residus retirats per l'Ibanat.
21/05/2020 | 18:53
Retiren set tones de residus de l’entorn de Cúber
SaVeu

Les brigades de l’Institut Balear de la Natura (Ibanat) han retirat un total de set tones d’enderrocs, fusta i ferro que s’havien acumulat a la finca pública de Cúber. És el resultat d’una campanya de neteja que s’ha duit a terme per eliminar els residus que s’hi havien acumulat durant dècades.

Els treballs de retirada del residus començaren abans de l’entrada en vigor de l’Estat d’Alarma. Aquesta circumstància va aturar la neteja que ara s’ha reprès amb la flexibilització de les restriccions que ha entrat en vigor aquest mes de maig.

Segons s’ha informat des de l’Ibanat, els seus treballadors han retirat restes de tancaments metàl.lics que ja no eren necessaris, així com peces de formigó.  També s’han desmuntat botadors que ja no tenen raó de ser i que s’aprofitaran en altres finques públiques que gestiona el Govern.

Les tasques de neteja de la finca requeriren la presència de varis camions d’aquest departament del Govern Balear, així com una màquina excavadora per facilitar el moviment dels residus.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a