Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 14 de juliol de 2020   |   12:30
 
Enquesta  
T’agrada el projecte de peatonalitzar la Gran Via i crear un vial peatonal per accedir fins a l’aparcament públic de Cetre?


No
 
La senyalització viària del camí de Can Gorgai.
30/05/2020 | 06:22
La Vila fa públics nou camins rurals
SaVeu

La Comissió de Patrimoni de l’Ajuntament de Sóller ha acordat declarar públics un total de nous camins situats a fora vila, una decisió que tanca un llarg procés d’investigació que es va iniciar fa anys. El llistat s’incrementarà properament tan aviat es resolguin els expedients d’investigació d’altres vials que romanen oberts.

Segons ha informat el regidor de Patrimoni, Jaume Bestard (PI), la resolució adoptada en el si de la comissió serà trasllada properament al ple de la corporació, organisme que en darrera instància aprovarà el llistat dels camins que ara es declaren públics per incorporar-los al catàleg de camins de titularitat municipal.

El procés d’investigació es va iniciar durant la passada legislatura. Ajuntament i afectats han aportat documentació per acreditar la titularitat dels camins, per la qual cosa quatre dels vials que estaven en investigació han conclòs que són camins privats.

El catàleg de camins va ser aprovat l’any 2011 després d’un llarg procés d’investigació.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a