Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 16 de gener de 2021   |   00:53
 
Enquesta  
S’ha de fer l’edifici d’aparcaments del camí del Cingle, al Port?


No
 
Els amarratges en base s'han de renovar
08/10/2020 | 15:05
A renovació les 400 concessions al moll
saveu.cat

Un total de 396 titulars d'autoritzacions temporals per a l'ús d'amarrament en base actualment en vigor en el Port de Sóller tenen fins al 31 de desembre per sol·licitar una nova autorització si no volen perdre els seus drets d'ús, tal i com indica el Decret 11/2011, de 18 de febrer.

En concret, aquesta normativa estableix que cada tres anys els titulars dels amarratges en base estan obligats expressament, sense previ avís, a sol·licitar la renovació de les autoritzacions dels amarratges.

Per ports, han de renovar 52 amarradors del port de Cala Bona; 40 del de Cala Figuera; 11 de el de Cala Ratjada; 199 de Porto Cristo; 9 de Portopetro i 396 del port de Sóller.

Els tràmits es poden realitzar a les oficines centrals de Ports de les Illes Balears i a la pàgina web www.portsib.es.

De forma addicional al procediment presencial i com a mesura sanitària preventiva, a partir de l'1 de novembre, coincidint amb l'obertura de la nova seu electrònica de Ports IB, els usuaris podran realitzar aquest tràmit també de forma telemàtica. Com avanç d'aquesta nova facilitat digital, els usuaris podran, a partir del 6 d'octubre, utilitzar la seu electrònica per demanar una cita prèvia amb el personal tècnic de Ports IB amb l'objectiu de revisar la documentació que han d'aportar per a realitzar correctament la seva sol·licitud.

Aquesta renovació és important per als beneficiaris d´un amarrament ja que en cas de no exercir el seu dret preferent o fer-ho fora dels terminis establerts, perdrien automàticament la seva plaça.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a