Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 6 de maig de 2021   |   05:55
 
Enquesta  
S’hauria de poder mantenir el toc de queda a les Illes Balears més enllà del 9 de maig?


No
 
Sessió plenària d'avui dimecres
21/10/2020 | 16:32
L'oposició exigeix una baixada d'IBI més 'valenta'
saveu.cat

L'Ajuntament en ple ha aprovat avui aplicar a l'exercici econòmic de 2021 una reducció a l'Impost de Béns Immobles (IBI) després d'un intens debat entre els representants de l'equip de govern i els de l'oposició. Més, PSOE i Podemos han optat per abstenir-se al.legant que la baixada hauria d'haver estat "més valenta".

En la picabaralla entre partits, el batle Carles Simarro ha assegurat que el seu partit ha baixat la contribució urbana en quatre ocasions distintes, mentre que els representants de les forces de l'oposició li han recordat que la supressió del pla d'ajust de l'Ajuntament li permetia realitzar una baixada "més valenta i ambiciosa".

Laura Celià ha acusat el batle de "populista" i donar "café para todos", mentre que Jaume Mateu li ha etzimbat que "és una mesura de cara a la galeria" de la que ha posat en dubte "l'impacte real" que tendrà. Catalina Pizà ha reivindicat que "l'esforç hauria d'haver estat més important". Simarro ha assegurat que el tornarà a baixar el proper any.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a