Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 6 de maig de 2021   |   04:48
 
Enquesta  
S’hauria de poder mantenir el toc de queda a les Illes Balears més enllà del 9 de maig?


No
 
Reunió tècnica a Son Sang, avui
22/10/2020 | 11:30
Aforament limitat al cementeri a 300 persones
saveu.cat

L'Ajuntament ha acordat fixar un límit d'aforament al cementeri municipal de Son Sang que es situarà en les 300 persones durant la jornada de Tots Sants que es celebra el proper 1 de novembre.

Els serveis tècnics de Policia i de l'Ajuntament han celebrat avui una reunió a Son Sang on s'ha acordat el dispositiu de seguretat que s'habilitarà durant la jornada festiva per garantir que es compleixen amb totes les mesures sanitàries que imposa la pandèmia per coronavirus.

Així, el municipi fixa un màxim de 300 persones dins el cementeri, recomana que les visites es facin escalonades al llarg del dia i efectius de Protecció Civil rondaran dins el recinte per garantir que no es produeixen aglomeracions al costat de les tombes. També Protecció Civil subministrarà gel hidroalcohòlic als accessos de Son Sang, segons ha informat el regidor de Governació, Carlos Darder. 

També la Policia Local reforçarà la seva presència a l'entorn del cementeri per garantir que els ciutadans compleixen amb les restriccions sanitàries.

Per a la missa de Tots Sants, que es celebrarà l'explanada central del cementeri, s'ha disposat que les cadires estiguin més separades per tal de garantir la distància de seguretat.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a