Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 16 de gener de 2021   |   01:02
 
Enquesta  
S’ha de fer l’edifici d’aparcaments del camí del Cingle, al Port?


No
 
Un grup de turistes transitant pel Port.
25/10/2020 | 08:52
Els hotelers encaren la propera temporada amb incertesa
SaVeu

Després de donar per finiquitada una temporada turística catastròfica, la pitjor que es recordi per la incidència del coronavirus, els hotelers de Sóller ja estan temptejant el futur i analitzant què donarà de sí la temporada de 2021 que a hores d’ara i tal i com evoluciona la pandèmia es presenta amb molta incertesa.

El president de la patronal Lluís Rullan, dona veu al pensament dels empresaris del sector, i assegura que “ara mateix és impossible planificar res perquè no hi ha res clar”, una situació que ve marcada ara mateix pel creixement de la segona onada de la covid que obliga a fixar confinaments i tocs de queda per a la població. Rullan assenyala que “les reserves per al proper any arriben, en general, en compta-gotes” i assenyala que moltes de les que es fixen per al proper any són reserves que s’han cancel.lat enguany i que han estat traspassades al proper.

Davant el panorama ennigulat, els hotelers veuen amb preocupació com es pugui desenvolupar la temporada del proper any “perquè a part de que no sabem res, d’entrada pinta malament”. L’esperança del sector és que al llarg dels propers mesos la pandèmia pugui tocar sostre, especialment quan entri en circulació la vacuna que acabarà amb la malaltia.

Però fins que això no arribi, els hotelers es veuen incapaços de definir el seu futur.
Per altra banda, la temporada d’enguany encara no és morta del tot. A hores d’ara romanen oberts cinc establiments turístics dins el municipi dels que quatre d’ells intentaran mantenir-se oberts durant els mesos d’hivern.

Promoció a Valladolid

Per altra banda, el sector hoteler i l’Ajuntament estan estudiant participar a la fira turística que es celebrarà el proper mes de novembre a Valladolid, la capital de Castella-Lleó, per tal de promocionar Sóller en el turisme nacional tenint en compte el bon comportament que ha tengut dins el 2020.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a