Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 6 de març de 2021   |   12:17
 
Enquesta  
S’ha de fer un aparcament al camp Infante Lois?


No
 
L'embús de trànsit a Biniaraix, avui
05/01/2021 | 15:32
El caos torna a Biniaraix
saveu.cat

Els accessos a Biniaraix s'assemblaven avui més a una avinguda que no al d'un tranquil lloc de la Mallorca de muntanya, degut al tragí constant de vianants i vehicles fins al punt que s'ha produït un embús que ha generat un caos circulatori en el petit llogaret.

La congestió s'ha produït a la confluència entre el carrer de Sant Josep i el camí de Cas Patró Lau, una via que al ser dia laborable admet trànsit en els dos sentits de la marxa. Els propis afectats han hagut de regular el trànsit, tot i que s'han registrat alguns moments de tensió entre els implicats.

La situació que passa Biniaraix darrerament s'ha fet patent durant els caps de setmana degut a la gran afluència de senderistes que acudeixen al Barranc. Fins ara no s'havia produït aquesta situació en un dia feiner, però el fet que els escolars estiguin de vacances podria haver influït.

La presència de neu al Puig Major havia reduït la presència de visitants a la zona de Biniaraix durant el passat cap de setmana.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a