Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 11 d'abril de 2021   |   23:15
 
Enquesta  
Què s’ha de fer amb Aqualia?

Continuar amb la concessió
Prorrogar la concessió
Remunicipalitzar el servei
 
La presentació dels nous vehicles, avui dematí.
11/01/2021 | 13:12
Arriben tres nous camions de Sóller 2010
saveu.cat

L'empresa municipal Sóller 2010 ha recepcionat avui dematí tres camions, que formen part dels vehicles licitats en el darrer contracte de subministraments.

Es tracta d'un camió Fuso Canter amb cabina abatible i caixa trasera bolquet basculant i dos vehicles DFSK C31 de càrrega lleugera equipats amb caixa bolquet que Sóller 2010 utilitzarà per reforçar la neteja viària i la recollida domiciliària de residus.

Es tracta del lot 2 d'una compra més extensa, ja que falten encara un camió recol·lector compactador de 18 metres cúbics i quatre camions recol·lectors compactadors de 5 metres.

L’empresa valenciana Transtel és la que subministra els vehicles en règim de rènting i per tant es farà càrrec del seu manteniment i revisió durant tota la duració d'un contracte que té una durada de quatre anys. Sóller 2010 pagarà mensualment 2.220,35 € (IVA inclòs) per aquests tres primers vehicles.

Amb la dotació nou de personal qualificat i els vehicles es materialitza la divisió del servei en dos: neteja viària i recollida de residus. Des de Sóller 2010 han destacat que "s’obri una nova etapa per millorar la neteja del nostre municipi".Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a