Una aproximació del Sóller a la primera part.
17/01/2021 | 18:38
Derrota en el partit sense públic
J.V.

El C.F. Sóller ha caigut derrotat avui capvespre davant el Collerense en la primera jornada en la que ha entrat en vigor la restricció de jugar sense públic.

El duel ha quedat desnivellat per un gol de l'exjugador del C.F. Sóller Donato Cendrós, qui ha aprofitat una acció desafortunada per anotar el 0-1 al minut 61. En una jugada que semblava controlada en defensa, Guille ha patinat, ha perdut la pilota i ha vist com el palmesà es presentava sol davant Pau Seguí per batre'l per baix.

Des del començament, el partit ha estat molt intens. A la primera part, el Collerense ha tengut dues aproximacions, mentre que el Sóller ha reclamat un clar penal sobre Marc Esteve i ha estavellat una pilota al travesser.

Ja a la segona part, els sollerics s'haurien pogut avançar als primers minuts amb un rematada a la treta d'un córner. Però el porter visitant l'ha aturada damunt la línia de gol. Eren els millors moments de l'equip de la vall. Però s'ha produït la jugada desafortunada que ha canviat la història del partit.

Amb el 0-1 al marcador al Sóller li ha costat reaccionar. L'equip ha intentat arribar a la porteria contrària, però sense massa sort. En aquest context, els minuts han anat passant fins que s'ha consumat la victòria del Collerense.

La derrota manté el Sóller a la cinquena posició de la classificació, tot i que veu com el Felanitx, el Constància i el propi Collerense l'igualen a dotze punts.