Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 23 de juny de 2024   |   09:37
 
Enquesta  
Quina nota poses als partits de l’oposició després d’un any de legislatura?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Imatge de la plenària d'avui
23/05/2023 | 15:50
Un reglament regularà els plusos als funcionaris
saveu.cat

El ple de l'Ajuntament de Sóller ha aprovat el Pla d'Ordenació de Recursos Humans amb el que planificarà els objectius en matèria de treballadors a les Cases de la Vila. Entre els aspectes que obliga el citat pla hi figura el de l'aprovació d'un reglament que servirà per regular l'atorgament dels plusos als funcionaris municipals.

La creació d'aquest reglament forma part de les actuacions que durà a terme el municipi en el marc del pla d'ordenació que també inclourà la confecció d'un organigrama i la confecció de la relació de llocs de feina que té el municipi. Una vegada que aquest document estigui elaborat, el municipi podrà dur a terme els tràmits per cobrir les places vacants.

L'atorgament dels plusos de productivitat és una atribució que històricament ve recaient sobre el batle, qui té la potestat d'atorgar o llevar els citats complements i establir la seva quantia. 

El pla ha estat aprovat amb els vots favorables del PP, PSOE, PI i Aguiló i amb l'abstenció de Més i Podemos.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a