Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 4 d'octubre de 2023   |   22:03
 
Enquesta  
S’ha de prohibir l’estacionament a la carretera de desviació?


No
 
Museu Balear de Ciències i Jardí Botànic, ara fusionats.
24/05/2023 | 13:20
MUCBO, el nou nom després de la fusió
saveu.cat

El Museu Balear de Ciències Naturals i el Jardí Botànic de Sóller han fet avui una passa endavant en la seva fusió, materialitzada l'any 2020. Durant aquests tres anys s'ha anat treballant per unir les dues entitats sota el capell de la Fundació Jardí Botànic de Sóller i avui s'ha presentat el nou nom i logotip de l'entitat: MUCBO.

MUCBO, la nova marca comercial de la Fundació, és un acrònim de MUseu de Ciències i Jardí BOtànic. Aquesta imatge renovada representa un nou començament amb la continuació del projecte, i consolida la visió de convertir l’espai en un centre de referència en investigació i divulgació científica en l'àmbit de les Illes Balears, segons han explicat els seus responsables durant l'acte de presentació.

El nou logotip consisteix en l’acrònim en lletres de pal sec, representant l’exactitud de la ciència, i la lletra C d’una tipografia romana modificada, amb un tret més manual, simbolitzant el caràcter més orgànic de la natura. A més d’això, l’acompanyen quatre isotips que representen diferents trets de la institució: un brot amb fulles d’una planta, una muntanya i el Sol de Sóller, la mar, i un arbre filogenètic representant l’evolució dels éssers vius.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a