Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 4 d'octubre de 2023   |   22:35
 
Enquesta  
S’ha de prohibir l’estacionament a la carretera de desviació?


No
 
Captura de pantalla del niu de voltor
24/05/2023 | 15:39
El naixement en directe d'un voltor

La directora de la Fundació Vida Silvestre Mediterrània, Evelyn Tewes, ha informat que aquest matí de dimecres es pot veure en directe l'eclosió d'un ou en un niu de voltor negre situat a penya-segats de la Serra de Tramuntana.

Tewes considera que possiblement aquesta tarda, quan la femella s'aixequi, es veurà com segueix el procés d'eclosió. I és que l?entitat emet en directe el dia a dia d?una parella de voltors negres de la Serra de Tramuntana. Es tracta d'una espècie protegida a l'illa i catalogada com a vulnerable a nivell nacional. De fet, l'illa custòdia l'única població insular estable a tot el món amb unes 45 parelles reproductores.

Amb el projecte Webcam Nido Buitre Negro es pot observar en directe un dels nius de la Serra de Tramuntanda, a més de gaudir d'aquestes «majestuoses aus», alhora permet estudiar-ne el comportament especialment durant el període reproductor. Des de la Fundació Vida Silvestre Mediterránea es concreta que l'emissió es fa a través del canal de la plataforma YouTube de la FVSM.

El seguiment es pot realitzar a l'adreça https://www.youtube.com/watch?v=usFy4ayzyBUAnterior Tanca Següent Compartiu-ho a