Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 4 d'octubre de 2023   |   23:05
 
Enquesta  
S’ha de prohibir l’estacionament a la carretera de desviació?


No
 
L'estació del tren, a Sóller
24/05/2023 | 15:42
Més freqüències per al tren
saveu.cat

Amb l'arribada de la temporada alta, el Ferrocarril de Sóller ha ampliat de les seves freqüències per satisfer la demanda dels visitants durant els mesos d'estiu. Amb l'objectiu de millorar l'experiència dels turistes i de garantir un servei més eficient, la companyia ha decidit augmentar el nombre d'expedicions diàries.

Així, des del passat dilluns 22 de maig i fins al 31 d'octubre, la històrica línia ferroviària oferirà una oferta d'horaris més gran que permetrà als visitants gaudir de més opcions per planificar els seus trajectes a través d'aquest pintoresc viatge que travessa paisatges de la Serra de Tramuntana.

Segons ha informat el president de la companyia, Óscar Mayol, “l'ampliació de freqüències del tren respon a la demanda creixent dels turistes i locals que volen gaudir d'aquest singular recorregut. El nostre objectiu és oferir un servei de qualitat i facilitar l'accés a aquells que volen explorar la bellesa natural i la cultura de la regió".

Amb aquesta mesura, el Tren de Sóller espera no sols augmentar la satisfacció dels visitants, sinó també contribuir a l'impuls econòmic de la zona. La línia ferroviària constitueix un important motor turístic i un dels atractius més emblemàtics de Mallorca, atraient milers de turistes cada any.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a