Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 4 d'octubre de 2023   |   12:11
 
Enquesta  
S’ha de prohibir l’estacionament a la carretera de desviació?


No
 
Una mà agafant una papereta, diumenge
30/05/2023 | 15:49
Aguiló també negociarà amb l'esquerra
saveu.cat

Continua la incògnita sobre el futur govern a l'Ajuntament de Sóller, el qual haurà d'estar configurat el 17 de juny en una jornada en la que es constituirà el consistori sorgit de les eleccions i en la que s'elegirà el futur batle de Sóller.

Sebastià Aguiló, regidor electe de Seny, ha assegurat avui que la seva formació obrirà negociacions amb totes les forces polítiques, incloses els partits d'esquerres, precisant que "negociaré amb qui vulgui negociar". Però no serà ell qui donarà la passa, "ja que són els altres els que han d'estar disposats a negociar, oferir i estar disposats a renunciar". El cap de llista de Seny afirma que escoltarà "el que els demés estiguin disposats a oferir".

Per la seva banda, el PP ha mantengut avui una primera reunió interna per abordar els resultats electorals i estudiar possibles vies per fer del regidor electe Miquel Nadal com a batle. De fet, ell mateix ha assegurat que "esper ser batle de Sóller el proper 17 de juny". El PP tampoc no ha obert cap via de diàleg amb la resta de formacions polítiques.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a