Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 4 d'octubre de 2023   |   11:27
 
Enquesta  
S’ha de prohibir l’estacionament a la carretera de desviació?


No
 
Accés a l'escola del Port
31/05/2023 | 15:57
Les inversions educatives a Sóller, en espera
saveu.cat

El Govern balear en funcions ha informat avui de les inversions educatives que es duran a terme a diferents centres escolars de les Balears valorades en 51 milions d'euros, entre les quals no hi figura cap de les actuacions incloses en el conveni per a la millora de les escoles de Sóller. En canvi, sí hi apareix la construcció del centre escolar a Fornalutx, valorat en 1'1 milions d'euros, que es finançarà amb fons europeus.

A través d'una nota de premsa, la Conselleria d'Educació informa que durà a terme 32 obres majors als centres educatius per valor de 51 milions d'euros que es començaran a executar durant l'estiu, aprofitant el parèntesi vacacional dels escolars.

De la mateixa manera, Educació informa que té 45 projectes majors en redacció per un import previst de més de 81 milions d’euros. Es tracta de projectes per a la construcció de nous centres educatius o ampliacions, per donar resposta a les necessitats d’escolarització, però també d’altres de reforma i millora. En el llistat de projectes en redacció tampoc no hi figura cap actuació d'envergadura per a les escoles de la vall.

El conveni per millorar les infraestructures educatives de la vall va ser rubricat el 2019 i mesos enrere es va haver de renovar, en tant que durant aquest període no s'ha arribat a executar cap inversió. La que es troba en fase més avançada de preparació és el de la construcció d'un gimnàs a l'Escola Pere Cerdà, una actuació que té un pressupost de més de mig milió d'euros.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a