Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 26 d'octubre de 2021   |   21:34
 
Enquesta  
S’ha d’aprofitar la remodelació del camp Infante Lois per dedicar més espai a instal·lacions esportives i menys a les de lleure?


No
 
Un instant del plenari celebrar ahir vespre.
15/06/2016 | 16:04
Simarro proposa celebrar "el día del machote"
G.M.

El debat sobre la proposta de Més, PSOE i Guanyem d'aprovar un text per fer visible, des de l'Ajuntament, la diversitat sexual de les persones i garantir la igualtat i els drets de lesbianes, gais, transexuals, bisexuals i intersexuals i erradicar la fòbia que encara existeix envers aquests col.lectius, va enfrontar anit en el plenari aquests tres grups amb PP i PI.

Al final del debat, el portaveu del PP, Carles Simarro, va acabar proposant la celebració del "día del machote" i també el de la "señorita de toda la vida", per considerar que tots els col.lectius tenen dret a la seva defensa i visualització.

Catalina Esteva (Més) va defensar la proposta dient que "hem de dir no a l'homofòbia" i va recordar que el passat cap de setmana es va produir un greu atac contra el col.lectiu gai als Estats Units. Per la seva banda, Susana Sina (Guanyem), va apel.lar a la realització d'activitats educatives com a passa per normalitzar la llibertat sexual.

Per a Simarro aquesta no és una qüestió que atany l'ent municipal, mentre que Jaume Bestard (PI), va assenyalar que "propostes com aquesta poden acabar tenint l'efecte contrari".

La moció es va acabar aprovant amb el vot favorable de Més, PSOE i Guanyem, l'abstenció del PI i de cinc regidors del PP i el vot contrari del popular Joan Ruiz.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a