Els tres primers classificats de la general absoluta.
15/08/2016 | 10:15
Óscar Vicente guanya la Cursa Popular
J.V.

Óscar Vicente va ser ahir el més ràpid en completar els 8'6 quilòmetres del recorregut d'anada i tornada entre Sóller i el Port de Sóller de la XXXVII Cursa Popular Ciutat de Sóller.

L'atleta del club Mallorca Trail va invertir un temps de 27:42 en completar l'itinerari. Óscar Vicente fou el dominador de la prova des dels primers quilòmetres de la mateixa. De fet, en el punt de gir del Port de Sóller ja l'encapçalava en solitari.

La segona posició de la cursa va ser per a Miguel Manuel Campos (C.C. Pollença) amb un temps de 28:22, mentre que la tercera plaça del podi final va recaure a les mans de Carlos Coll (Amistat-FisioPlanet) amb una marca de 28:51.

En categoria femenina la guanyadora de la cursa va ser Leonor Font (Club Natació Mataró), completant el recorregut amb un temps de 31:54 i classificant-se a la catorzena posició de la general absoluta. La segona fèmina classificada va ser Michelle Flipo (Ferrer Hotels) amb un temps de 32:07, mentre que la tercera va ser Aida Fàbrega (C.N. Reus) amb 35:26.

En la Minicursa Yuzun Ley va ser el primer classificat en la categoria Infantil Masculí; Ariadna Fernández en Infantil Femení; Toni Pons en Aleví Masculí; Carlota López en Aleví Femení; Miquel Sampol en Benjamí Masculí; i Carlota Pons en Benjamí Femení.

La cursa va comptar amb una elevada participació d'atletes tant a la cursa reservada pels grans, com a la Minicursa i a la Cursa d'Iniciació. Un nombrós públic es va concentrar als voltants de la Plaça de la Constitució per presenciar el pas dels atletes.