Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 31 de maig de 2023   |   20:52
 
Enquesta  
Qui ha de governar l'Ajuntament de Sóller la legislatura 2023-2027?

El PP en solitari
PP i Seny
Més, Seny i PSOE
 
El diari digital

El diari digital Sa Veu és una eina bàsica de comunicació entre els veïnats de la comarca de Sóller. Ciutadans de Sóller, Bunyola, Deià, Escorca i Fornalutx, municipis situats al cor mateix de la Serra de Tramuntana, tenen a la seva disposició tota la informació de caire polític, cultural, social, religiós i esportiu, a més d’entrevistes, reportatges i seccions d’opinió obertes als lectors.

Fundat l’abril de 2007, el diari digital Sa Veu és editat per l’Associació Cultural Veu de Sóller, una entitat que des del maig de 1989 publica el setmanari Veu de Sóller.

Estructurat com una petita empresa autònoma amb administració, taller i plantilla pròpia, la publicació compta amb l’ajut d’una cinquantena de col·laboradors que són, de fet, l’essència principal i el gruix més important del seu staff. D’aquí el seu caràcter independent i plural, i la seva especial sensibilitat envers les iniciatives populars, culturals i esportives que sorgeixen a les poblacions del seu àmbit d’influència, on el diari digital procura sempre ser-hi present.


Tanca Compartiu-ho a