Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 23 de juny de 2024   |   09:00
 
Enquesta  
Quina nota poses als partits de l’oposició després d’un any de legislatura?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Una zona d'olivar de la vall
31/05/2023 | 15:54
Mig milió per fomentar la producció agrària a la Serra
saveu.cat

El Consorci Serra de Tramuntana ha obert una nova convocatòria dajuts per mig milió deuros per incentivar la producció agrària i marítima i afavorir el manteniment del paisatge que ha possibilitat la declaració de la Serra de Tramuntana com Patrimoni Mundial.

La convocatòria està destinada exclusivament a cooperatives agrícoles, agràries, ramaderes i forestals, confraries de pescadores, consells reguladors de denominacions d'origen protegida i associacions de productores ecològics que treballin dins els límits de la Serra de Tramuntana, ha detallat el Consell de Mallorca a una nota.

Aquests ajuts oscil·len entre els 20.000 i els 120.000 euros i pretenen cobrir tant les despeses relacionades amb l'activitat productiva com les despeses estructurals de la cooperativa, la confraria o l'associació, derivades d'aquesta producció.

També són subvencionables accions de recerca, innovació, formació, prevenció i control de plagues i malalties, difusió de productes de quilòmetre zero, assistència a fires i jornades, publicacions o organització dactes, entre altres activitats que fomentin la sostenibilitat. Els ajuts s'atorgaran fins al límit pressupostari per ordre d'entrada. El termini per presentar la sol·licitud finalitzarà el 27 de juny.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a