Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 6 de març de 2021   |   12:35
 
Enquesta  
S’ha de fer un aparcament al camp Infante Lois?


No
 
Opinió
04/09/2009 | 08:54
Al Palma Arena li fallen els fonaments
Fabián Martínez Cabezuelo

L’operació Espasa pareix que està donant bons resultats, encara que al Partit Popular l’únic que li dóna són mals de cap i febre a la llengua. Dic febre, perquè quan s’encalenteixen no reparen en culpar als altres dels seus propis errors. La justícia té la culpa que el famós Pepote campió de vela fes presumptes xanxullos, possiblement la medalla d’or es devaluï i es quedi de bronze, sempre i quan fes marrulleries.

Pareix que el Palma Arena s’està convertin en un dels casos de corrupció més greus de Mallorca. Però no és menys greu que un partit com el Partit Popular no tengui un mínim de decència política i no sigui capaç d’assumir responsabilitats. Responsabilitats que només saben demanar als demés partits i que els són incapaços d’assumir tenint casos tan greus com el Palma Arena, el cas Gúrtel, i mentrestant culpel al Govern Central i a la Justícia de persecució.

Pel que jo veig, els únics que els peresegueixen són la policia per presumptes corruptes. No sé si el Partit Popular vol que als presumptes lladres els deixin al seu aire i que ens robin a tots els ciutadans. Si vertaderament això és el que volen, que ho diguin d’una vegada per totes i es deixin de culpar els demés del que està succeint dins el PP.

Pareix que aquests casos de corrupció no van amb ells i que en comptes de fer una gran neteja, molts d’ells es dediquen a defensar l’indefensable. Tots aquests individus que han sortit de la presó han sortit sota fiança. Senyor portaveu del PP, si això no són motius per demanar responsabilitats, està fent un mal favor a la democràcia i als seus votants. No sé si desitgen que els 45 milions d’euros, que la unió temporal d’empreses que va construir el velòdrom reclamen a l’actual govern de la comunitat, passi per alt i quedi com si no hagués passat res. S’imaginen vostès els llocs de treball que es podrien general amb 45 milions d’euros? Jo no tenc ni la més remota idea, però supòs que molts. Però això als corruptes és el que menys els preocupa, a n’aquesta gent l’únic que els interessa és fer-se rics, a costa dels ciutadans.

El Palma Arena és una bomba de gran potència que feia temps que l’estaven fabricant i li ha explotat al Partit Popular a les mans. Però si Simarro segueix ficant la mà en el foc, possiblement tengui cremades en un 90% del seu cos. El PP de l’expresident Matas era com una empresa familiar on alguns nebots, cunyats estan ficats fins al coll. Segons un periòdic diu el cunyat de Matas pagà presumptament 70.000 euros en negre a Nimbus, una empresa vinculada a la trama del Palma Arena. A l’agència publicitària Nimbus de Palma que va muntar la seva campanya electoral de 2007, aquests pagaments han estat documentats per la Fiscalia anticorrupció, que ara investiga aquesta empresa.
A l’operació Palma Arena, Fernando Areal Montesino, cunyat de l’expresident Matas, també ha estat cridat a declarar com imputat de la trama Palma Arena. Al velòdrom no només li fallen els ciments, també li fallen uns presumptes lladres sense escrúpols i que el seu màxim responsable continuït amb un somriure d’orella o orella.

Ja s’escolten veus que apunten cap a d’alt, però ell no es dóna per enterat, ni el PP tampoc. Encara que de tot això la culpa la té Zapatero, els jutges, la policia i els fiscals.

Mentrestant el Partit Popular segueix amb els ulls tancats i quan els obri mira cap a un altre costat sense saber o sense voler afrontar la realitat, culpant a tots menys als presumptes implicats. Les declaracions de la senyora de Cospedal són intolerants dient al govern que es dediqui a perseguir etarres i que deixi tranquil al Partit Popular. Senyor Simarro, tengui un mínim de decència política i es dediqui a la neteja del seu partit, que tenen les alfombres repletes d’excrements i no culpar als demés d’aquesta plaga de presumptes corruptes que es passegen per la seu de Gènova 13 i per la de Palma.

Desitjo que els ciments del Palma Arena resisteixin més que els del Metro i el velòdrom no s’innundi, però que els tramposos vagin on la justícia els enviï.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a